неделя, юли 21, 2024

Директор на училище сложи джакузи в кабинета си.

Date:

Сподели новината.

Директорът на бургаското спортно училище Георги Георгиев е поставил джакузи в кабинета си. За това алармираха възмутени учители и служители в учебното заведение.

            Те споделиха, че Георгиев си позволил волността преди година и сега редовно ползва екстрата в личния си кабинет. Той разпускал в края на работния ден, за да събере сили след изморителни делови срещи и неотложни управленчески решения. Самият директор потвърди информацията, но даде и своето обяснение за постъпката си.

            „Действително в кабинета ми има джакузи. Това обаче стана наложително, защото нямаше къде другаде да го поставим. Преди известно време от Министерството на спорта доставиха съоръжението с цел, то да се ползва от учениците. Ние обаче нямаме собствена база, а тази която ползваме е крайно оскъдна. В моя кабинет имаше най-много пространство и заради това джакузито бе поставено там. То се ползва от спортисти за възстановяване.“-поясни шефът на Спортното училище.

            Георгиев бе назначен преди седем години за директор на училището, след като преди това в учебното заведение се водеше тежка битка за мястото, в условията на големи междуособици. Смята се, че за него е  лобирало училищното настоятелство, което по това време се оглавяваше от покойният вече бизнесмен Янчо Патриков. Той пък дълги години беше шеф на Мултигруп за Югоизточна България. Патриков е и бивш треньор на убитият през 2003 година бос на групировката Илия Павлов.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Министър Денков в Бургас: Тестването на учениците за ковид трябва да отпадне!

"Тестването на учениците за Ковид-19 трябва да отпадне, изпратил...

За пример! Училище в “Меден рудник” започва деня със… зумба (ВИДЕО+СНИМКИ)

Училище в най-големия бургаски комплекс - "Меден рудник" -...

Представят съвременно руско кино в 5 поредни вечери на “Охлюва”

В пет последователни вечери от 12 до 16 август...