събота, май 4, 2024

Баба Ванга предрекла появата на ИДИЛ

Date:

Сподели новината.

Счита се, че Баба Ванга е предрекла терористичните атаки от 11 септември и цунамито от 2004 г. в Суматра. Тя обаче, може би е предрекла и появата на „Ислямска държава“.

Родната пророчица е направила смразяващо предсказание, че ислямски екстремисти ще нахлуят в Европа през 2016 г., пише The Daily Mirror.

Ванга е предсказала „велика мюсюлманска война“, която започва с Арабската пролет през 2010 г. Тя ще се води в Сирия и ще приключи с установяването на халифат с център Рим през 2043 г. Ванга, починала на 85 години през 1996 г., е направила стотици предсказания и е известна като „Нострадамус на Балканите“.

Някои смятат, че е предрекла цунамито от 2004 г. в Суматра, предупреждавайки за „огромна вълна, която ще се стовари на голям бряг, покривайки хора и градове и всичко ще изчезне под водата“.

Сега се смята, че тя е предупредила и за „Ислямска държава“. Пророчицата е предрекла, че Европа ще спре да съществува до края на 2016 г. и континентът ще се превърне в пустиня.

Смята се, че Ванга още през 50-те години е предсказала глобалното затопляне: „Студените региони ще станат топли. Вулканите ще се събудят“. През 1989 г. Ванга е предупредила, че „американците ще бъдат нападнати от две стоманени птици“, визирайки нападенията от 11 септември. Също така тя е предрекла и че 44-ят президент на САЩ ще е от африкански произход. Този президент е Барак Обама.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Индия се готви да стане водещ износител на пшеница

Индия предприема мерки през следващите седмици, за да се...

Доларът вече се клати зловещо

Keнeт Poгoф e пpoфecop пo иĸoнoмиĸa в yнивepcитeтa Xapвapд....

Откриха перфектното място за живот в Космоса

Напоследък човечеството все повече се вълнува от това къде...

Двигателите, които “ядат” най-много масло

Сред голямото разнообразие от съвременни силови агрегати има немалко...