четвъртък, юни 13, 2024

Върховете на полицайките Любка и Симона

Date:

Сподели новината.

В историята българска има върхове-символи, където четници и опълченци са загивали за свободата – Бузлуджа, Околчица, Шипка. А сега, в освободена България, се появи нов връх-символ – „Черни връх“. И постави началото на нови жертви. Българи и българки, които загиват не  от ръката на башиб​озука, а от колата на надрусани и пияни шофьори с башибозушки манталитет – така започва анализ на “Марица” на тема “Полугола, нахална и млада. И с ръка на кобура”.

След като взеха да падат трупове, обществото бавно и полека почна да осъзнава, че е високорисково да си чакаш на спирката или да си шофираш по правилата. Във всеки момент може да те връхлети  джип или Порше, карано от някой Семерджиев или от някой Любенов. И двамата – образ и подобие.

Единият дрогиран и пиян, другият – също. Единият с актове и криминални прегрешения, варден от 40 полицаи. Другият само с актове и варден само от двама, засега, полицаи. Следва и нежна изненада –

и в двете смъртоносни лудости са замесени полицайки.

И то какви! Като излезли от холивудски екшън, че и отгоре – самата сексапилност под пагон. Селфитата им палуват из дебрите на Фейсбука и прославят красотата им, показана отпред, отзад, отдолу и отгоре. Предизвикателни, но строги.

о млади жени се снимат, но полицай – това звучи ако не гордо, то поне отговорно. Нали, уж, се надяваме, че това са хората, които ще ни защитават при нужда, ще  въдворяват ред на пътя, ще ловят провинените и ще бранят невинните.

Представям си как престъпният свят изтръпва пред подобна служителка на реда, вцепенява се от страх и едва се престрашава да й поиска телефонния номер, за да я покани на дискотека. А джигитите са дотам респектирани, че като й видят палката, едва успяват да отронят смутено: О, познах ви, вие сте полицайката от мокрите ми сънища, готов съм да духам, пък и ме накажете като строга господарка.

Тъй де, има престъпление, има и наказание. И се въздава бърза справедливост

А народът се диви: Това, значи, било тайното оръжие на българската полиция. Сексапилни труженички, които се трудят под пагон. Засега разконспирираните са само две, но колко още могат да излязат на светло, един господ знае. Само не и началниците им. Те са най-изненадани като как така подчинената им сексапилност имала и предишни прегрешения с лошите момчета, подпомагала ги, поохранявала ги и кой знае още какво им правела. Срещу заплащане, естествено.

Та когато и следващата сексапилна полицайка излезе на светло (само, не дай боже, да е пак след трупове), братските и вражите полицейски служби ще започнат да осъзнават със закъснение механизма на тайното оръжие на българската полиция – красотата. Защото е казано, че красотата ще спаси света. А не някакъв въоръжен, дисциплиниран и спазващ закона полицай.

Братската нам полиция направо ще изтръпне от нашето “Голо оръжие 3”

И ще поискат спешно да им го изпратим за обмяна на опит. За да го пробват директно срещу тяхната мафия, която също ще остане респектирана. Срещу заплащане, естествено.

Така образът на родната полицайка ще завладее света.

Полугола, нахална и млада. И с ръка на кобура.

Дето е в състояние сама да изкачи Черни връх, да го поохранява и дори да го прескочи. А един ден признателните поколения може да кръстят връх и на нейно име.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Край на 20-г. сага за АМ „Струма“, пътуването към Гърция ще стане песен

Министерство на околната среда и водите, след 6 месечни...

Психар вилнее в Търново

Психичноболен мъж напада хора по улиците на Велико Търново....

Баща и син германци отвлякоха и разчлениха сънародник в село край Балчик

Варненският апелативен съд постанови 20 години затвор за Ралф...

Пожар пламна във влака Бургас – София

Пожар е избухнал в бързия влак Бургас - София,...