понеделник, май 20, 2024

ПП “Средна европейска класа” се регистрира в ЦИК за участие в местните избори

Date:

Сподели новината.

Политическа партия „Средна европейска класа“ се регистрира в ЦИК за участие в местните избори на 29 октомври.

Минути след подаването на необходимата документация зам. председателят на партията Иван Иванов обясни този ход по следния начин:

„Имаме достатъчно хора и авторитет в Бургас, както и в страната. Регистрирахме се, защото съдбата на Бургас не може да бъде заложник на тесни партийни интереси.  Ние категорично не сме отписали Бургас и вярваме, че можем да бъдем обединителен център на промяната към по-добро икономическо развитие на целия регион. През последните години нашият председател Константин Бачийски беше на първа линия в горещите точки от събитията, носещи духа на промяната“.

Продължаваме Промяната отдавна заявиха подкрепата си към нашия председател Константин Бачийски, като кандидат за кмет. Подкрепа изразиха и редица други партии, които също смятат, че той е единственият вариант за развитие на Бургас.

Вярваме в това, че бъдещите съветници от „Продължаваме Промяната“ в Бургас ще застанат рамо до рамо с нас в следващия общински съвет и заедно ще променим посоката на местната политика към хората и техните нужди, така както и ние сме го правили досега.

Според ръководството на ПП Средна европейска класа и симпатизантите й, Константин Бачийски е единственият възможен кандидат за кмет в Бургас, който може категорично да сложи край на порочния и корупционен управленски модел на града и общината, който беше наложен през изминалите шестнадесет години.

Ето защо Константин Бачийски е кандидатурата за кмет, зад която застава и „Средна европейска класа“.

От предизборния щаб на партията работят по провеждане на кампания,  която ще внесе яснота, ще влее енергия и ще вдъхнови Бургас за следващите години.

В „Средна европейска класа“ вече са подготвили листи със свои кандидати за общински съветници, сред които личат имената на доказани личности с висок морал, голям обществен авторитет и непоносимост към корупцията и огромно желание да работят в обществена полза.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Страшен въргал в бързия влак край Видин

Пътуващ в бързия влак от Видин до Курило мъж нападна...

Драматичен инцидент: Тираджийка висна от голяма височина над река, попадна в капан!

В интернет се появи видео от епична катастрофа на...

Тираджия лети като обезумял в село край Враца! Помете къща, дървета и стълбове

Тир е съборил пътен знак за пешеходна пътека, 3...

Трагична смърт на българин в Холандия

Влак блъсна и уби 22-годишен гурбетчия от Кърджалийско в Нидерландия,...