Сподели новината.
Астронавтите Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Владимир Илюшин са били на борда на ISV Colombus, изпълнил мисия на НАСА до Марс с кодовото име „Червено слънце“. Това смята конспирологът Тим Бекърс, който публикува, както твърди той, видео доказателство в канала си в YouTube – UFO Today. Неясните кадри, заснети от 8-милиметрова камера, показват повърхността на Червената планета отгоре, пише в. „Дейли Стар“.
Камерата постоянно приближава и отдалечава фокуса, след което се вижда совалката, в която, очевидно, се намират астронавтите. Изглежда, че совалката се приближава до планетата, при което повърхността на Марс е запечатана на лентата още по-подробно. Тим обяснява, че проект „Червено слънце“, за който НАСА отказва да потвърди, е имал за цел да се прелети в орбита покрай Марс, но не и да се каца на него.
„Щом НАСА е била готова да изпрати до там екип, ние предполагаме, че екипът е намерил там нещо удивително. Според слуховете, изтекли от самия връх на НАСА, мисията е успяла да се сдобие с информация, идваща от повърхността на планетата“, казва още той.

По думите му, совалката е била оборудвана с много модерни инструменти, способни да установят подробности за почвата на планетата, затова е възможно НАСА да е успяла да улови артефакт, доказващ наличието на извънземни.

Видеото е публикувано с коментара „НАСА излъга! Наистина сме ходили до Марс“.

Реклама