четвъртък, май 16, 2024

Рибена чорба по селски.

Date:

Сподели новината.

.

Подготовка: 10 мин.
Готвене:        20 мин.
Порции:        2

Продукти:

  • 50г. риба
  • 100мл. олио
  • 1 глава кромид лук
  • 200г. картофи
  • 150г. червени домати
  • 1 ч. л. брашно
  • 400мл. гореща вода
  • червен пипер
  • магданоз

Приготвяне:

  • За рецептата "Рибена чорба по селски" лукът се нарязва на дребно.
  • Изпържва се до леко зачервяване.
  • Към него се прибавят обелените и нарязани картофи и домати.
  • Поръсват се с брашното и червения пипер.
  • Всичко за рецептата "Рибена чорба по селски" се задушава добре.
  • След това се прибавя гореща вода и се оставя да ври 10 минути.
  • Поставя се нарязаната на едри парчета риба.
  • Ври още 10 минути.
  • Рибената чорба по селски се поднася поръсена с магданоз и/или копър.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на лакомниците! 9 храни, които можем да похапваме късно вечер

Много хора имат навика да хапват стабилно на вечеря,...

Къде правят най-добрата храна в Стара Загора

Стара Загора все търсим нещо, понякога търсим забележителности, друг...