Дрогираният Николай 4 часа налагал Мария, съседите се правели, че не чуват

0
3989
Image 7151123 126
Сподели новината.

Жестокото убийство на 45-годишната Мария П. от Горна Оряховица е извършено от ревност под въздействието на алкохол и дрога. Това признал пред разследващи извършителят на тежкото престъпление Николай Кънчев, пише 24 часа. 36-годишният криминално проявен мъж, който бе обявен за общодържавно издирване, бе закопчан в понеделник вечерта в Горна Оряховица. Направил е самопризнания, а прокуратурата го е привлякла като обвиняем за убийство на жената и средна телесна повреда на домакина на фаталния среднощен купон.

Николай и Мария били гаджета и в петък вечерта отишли на гости на 36-годишния Светослав Спасов в кв.“Пролет“. Пили алкохол и Мария започнала да флиртува с домакина. Николай изпаднал в ярост и между мъжете избухнал скандал, който прераснал в бой. Ревнивият мъж се нахвърлил върху Светльо. После започнал да нанася удари на Мария. Жената била пребита и обезобразена с юмруци и ритници и по-късно издъхнала от получените травми. Съседи разказаха, че чували разправия и блъскане от 1.30 до 5.30 ч. през нощта. Никой обаче не е сигнализирал в полицията.

В ранния следобед в събота Николай избягал от апартамента, където останало да лежи безжизненото тяло на приятелката му. Около 17,30 ч. същия ден 36-годишният Светослав, съобщил, че в жилището му има жена в безпомощно състояние. Пристигналите медици констатирали смъртта, настъпила в следствие на множество наранявания от зверския побой. Целият апартамент бил в кръв, разказват криминалисти. Собственикът първоначално бе отведен за разпити, но в момента е под охрана в болница със счупен череп.

Николай е задържан за 72 часа с постановление на прокуратурата. Предстои да му бъде поискано от съда налагане на постоянна мярка „задържане под стража“.

--------------------------