четвъртък, март 28, 2024

Старци харчат по 20 лева за… любов по пазарите

Date:

Сподели новината.

Пенсионери от Родопите въртят любов със застаряващи дами, чиято репутация е далеч от патриархалното схващане за региона, по пазарите в общинските центрове. Ласките пък обикновено им стрували между 15 и 20 лева плюс харчовете за автобусно билетче в двете посоки както за тях, така и за разкрепостените жени. За взаимоотношенията на ниво „възрастта е без значение, пенсията е важна” разказаха за 24rodopi.com пазарджии, които не пропускат традиционните дни за провеждане на големите тържища в градовете.

„Правят си срещите в кафене край пазара. Не са местни, за да не ги познаят. Над 70-годишни мъже се закачат с около 15 години по-млади самотни жени. После тръгват заедно и се усамотяват. Дори жените си определят кой да им плати пътните. Пенсионери пък се хвалят, че ласките им стрували до 20 лева.

Наглед никой не може да си помисли, че мъже на тази възраст, някои дори с бастуни, могат да са редовни клиенти за платена любов. И тук не става въпрос за млади момичета, а за застарели дами. Какво правят всъщност само можем да гадаем, но е факт, че всяка седмица се търсят. Дори ревнуват и се ядосват, ако някоя от жените е тръгнала с друг”, коментираха очевидци на любовните перипетии на пенсионерите по време на пазарния ден в Момчилград. Според тях, това се случва и по други тържища в региона, стига да не е на „техен терен”. /БЛИЦ

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...