неделя, май 5, 2024

Голямото „розово” завъртане на „червените” фенове

Date:

Сподели новината.

ЦСКА да се обедини с Литекс. Това бе решението, произлязло от срещата между силния човек на „Българска армия” Гриша Ганчев и феновете на „армейците”.

ЦСКА да се обедини с Литекс. Това бе решението, произлязло от срещата между силния човек на „Българска армия” Гриша Ганчев и феновете на „армейците”. След приключването на сбирката, „червените” бяха обхванати от небивал ентусиазъм. То не бяха скандирания „Еди какво си за Левски”, то не бе чудо. Ще рече човек, че дълговете на любимия им клуб магически са изчезнали, дружеството е оздравено и всичко тръгва по мед масло. И всичко това, докато фен на ЦСКА не обясни каква е причината за тази еуфория. А тя, че „свещените четири букви” ще се обединяват с Литекс! И това е нещото, заради което цялата „червена” общност трябва да избухне в чутовна радост…?!

Всъщност, „армейци”, осъзнавате ли какво точно направихте? Ако ли не, ето Ви отговора: Извършихте незапомнено предателство спрямо ЦСКА! Да, колкото и да е болезнена истината, тя е точно такава. Вие, които пеете „Няма да те предадем, ако трябва ще умрем”, предадохте ЦСКА и славната история на този клуб. И ще бъде редно, ако това безумно обединение се осъществи, транспарантите “Чест”, “Верни”, “Завинаги”, “Горди”, “Нашата вярност е нашата чест” просто да не се появяват повече на ст. „Българска армия” или пък на градския стадион в Ловеч. Та, като стана въпрос за града край Покрития мост, имате ли спомен какво се случи на ЦСКА там? Или паметта Ви изневерява? Именно там, драги ми „армейци”, клубът, в който се кълнете, претърпя най-голямото унижение в своята история. 0:8. Помните ли? И сега сте съгласни ЦСКА да се обедини именно с този отбор? Само и само да се додрапаме по някакъв начин до „А” група? Не, това не може да са феновете на ЦСКА! А да споменаваме ли всъщност, че обединение дори няма да има? Някакво си ново дружество, нямащо нищо общо с ПФК ЦСКА АД, създадено преди има-няма половин година, изкупува Литекс. И къде тук е автентичният ЦСКА? Няма го! Няма я историята, няма ги купите, няма ги титлите, няма ги евроуспехите, няма ги легендите… Ето на това, уважаеми фенове, обричате ЦСКА – на вечни и доживотни подигравки от страна на цяла България, на цял свят. И да не се сърдите, когато Ви казват Литекс!

И за финал, едно питане. Само допреди 48 часа, цялата „червена” армада беше твърдо против всякакви сливания, обединения и тем подобни. Какво Ви принуди да се обърнете на 180 градуса? Каква е причината? Разбирате ли, че направихте едно такова красиво и голямо „розово” завъртане, подходящо за филмите за възрастни, излъчвани след полунощ?

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Съдът спря вписването на новия шеф на БФС в Търговския регистър

Софийският градски съд (СГС) спря вписването в Търговския регистър...

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски

Станимир Стоилов вече не е на "Герена", но благодарение...

НАП запорира сметката на “Локомотив” (Пловдив)

Националната агенция за приходите (НАП) е наложила запор на банковата сметка...

Играч от Русе разсипа съдията срещу Левски

Опитният нападател на Дунав Мирослав Будинов беше много ядосан...