петък, май 3, 2024

Двойна смърт в “Меден рудник”.Майка скочи от строеж, след като видя мъртво детето си

Date:

Сподели новината.

Този строеж до бл.174 в бургаския комплекс „Меден рудник” се оказа лобното място на 28 годишната Жулиета Тодорова.

Този строеж до бл.174 в бургаския комплекс „Меден рудник” се оказа лобното място на 28 годишната Жулиета Тодорова. Младата жена се хвърли  от новостроящата си сграда, след като видя детето си мъртво. Трагедията се разиграла около 15 часа на 22 ноември. Полицията открива безжизненото тяло на Жулиета. В якето й намират предсмъртно писмо и лични документи. Когато отиват на адреса на жената в бл. 84 се натъкват на нещо още по-ужасяващо. Отваря им 52-годишния Пенчо, бащата на Жулиета. Минути по-рано той е подава  сигнал, че намерил внука си, издъхнал в леглото. 7-годишното момченце  е било тежко болно от детска церебрална парализа. През лятото откриват на детето и тумор в мозъка.

Съседи на самоубилата  се жена бяха ужасени от двойната трагедия.  Комшийката от 5-тия етаж разказа, че часове преди да сложи край на живота си Жулиета е разхождала болния си син Пресиян. Засекли се на входната врата и тя помогнала на младата майка да вкара количката във входа. Тя уточни, че бегло познавала Жулиета, но знае,че живеела при баща си, който много се грижел за болния си внук и дъщеря си. Помагал с каквото може. Съседите също били съпричастни с мъката на 28-годишната Жулиета и злокобната съдба на малкия Пресиян. Дори миналата Коледа инкасаторката за вода събирала по 5 лева от всички съседи, за да помогнат за лечението на детето. Съседите споделят, че е имало и млад  мъж, който също се е грижел за семейството. Носил цветя на Жулиета и помагал с покупките.  Съседката, която е втрещена от разигралата се трагедия, казва, че тя също е загубила дете, но е успяла да се отърси. Жулиета трябваше да преодолее мъката и да продължи напред, смята комшийката.

Съседът, който живее под жилището на загиналите Пресиян и Жулиета разбрал от медиите за трагедията.  Мехмед разказва: „Не знам нищо, разбрах от  телевизията. Детето все в количка беше. Не можеше да вижда и чуваше лошо. Майката си гледаше детето, тя нищо не можеше да прави. Само баща й работеше. Баща й Пенчо работеше като таксиметров шофьор. Нищо друго не съм чул.” Очакваше днес да бъдат погребани-майка и син в едни гроб. Колегите на бащата, таксиметровите шофьори цяла сутрин стояха пред входа на блока, в което живее семейството. Когато видяха медиите, че снимат пред блока те хвърлиха по репортерите пълни бутилки с вода. Самоубилата се Жулиета била изпаднала в  тежка депресия

28 годишната Жулиета Тодорова, която сложи край на живота си е в била в тежка депресия, разказаха   нейни познати. Момичето  се сринало окончателно през лятото когато се влошило състоянието на болният й син Пресиян. 7-годишното момченце не е могло да уринира, вследствие на болестта. Той е бил с диагноза детска церебрална парализа и тумор в мозъка. Младата майка е имала  записан час за лекар в София, но явно не успяла да преодолее тежкото здравословно състояние на детето си. Жулиета Тодорова сама е отглеждала детето си. Бащата на болното момче ги напуснал след раждането.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....