Сподели новината.

На 7 години се влюбих в момче, което беше на 14. Той имаше ей толкова тънки устни”, откровеничи Азис в „Шпионка” по Фен ТВ. Звездата беше първият гост на пилотното таблоидно предаване в музикалната медия.

Пред водещата Ива Атанасова изпълнителят на „Джанъм, джанъм” се разговори без табута по всяка тема – бръсенето на брадата, първият път, кариерата, мечтите и страховете.

Честно да ти кажа бих се върнал към старото си амплоа, даже сега съм си поръчал 18-сантиметрови токчета с платформа в бежовата гама. За всичко друго мога да ти говоря, но не и за любов. Когато кажеш, че си щастлив хората не ти вярват, а мислят, че е пиар. Любовта е нещо много хубаво, но и много кратко. След година и половина става монотонна”, разказа Азис пред „Шипонка”.

Въпреки, че в момента фолкзвездата е един от най-желаните изпълнители в страна и чужбина, не всичко в живота на Азис е било розово. Преди 4 години певецът се заключил сам вкъщи и не искал да се среща и говори с никого. Причината бил фактът, че не можел да свикне със своята популярност.

Хората умират за мен и аз за тях. Разплаках се пред 31-хилядна публика в Турция, когато изпях„Евала”. За мен най-важното е един артист да има репертоар и да радва хората.