Сподели новината.

Пълен Списък Камери гр. София

Стационарни камери:

1. На бул. Н. Вапцаров пред Sofia Land и там където се съединява с Черни Връх – камерите са в 2-те посоки (60км/ч)

2. На околовръстното пред McDonalds (посока Студентски Град) в края на разширението – камерите снимат в 2-те посоки (май беше 40км/ч ограничението)

3. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул.“Арсеналски“ към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява района на платното точно около стоп линията, така че снимките ще стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правели по пет снимки на кола.

4. На бул. България между НДК и моста на бул. Витоша

5. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия.

6. Ботевградско шосе – караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз „Инкотар“. Гледат посока Ботевград и Кремиковци.

7. На бул. Сливница (посока Сточна Гара) точно преди светофара/ кръстовището с Христо Ботев ако погледнете вляво (откъм реката), 10-15 метра преди светофара ще видите на един стълб (около 10 метра височина) една сива кутия която гледа към кръстовището.

8. Булевард Сливница и Раковска посока Лъвов мост

9. Булевард Сливница & Опълченска посока Константин Величков.

10. Строителният техникум (синьото кафе) кръстовището-3 бр.

11. Бул. Патриарх Евтимий (по посока НДК) -1 бр. еднопосочна

12. Най-новите 2 са на бул. Тодор Александров на влизането и излизането от тунелчето за Люлин.

13. бул. „Драган Цанков“ при спускане от радио кулата към БНР на около 100 метра преди пешеходната пътека и 150 метра след знака за ограничение за 40 км/ч (камерата е настроена за 70 км/ч)

14. Овча Купел, Обиколна, точно след топлофикация, настроена на 60км

15. На бул. Св. Климент Охридски на първия светофар след OMV, срещу раковата болница.

16. На ул.202 към Надежда (при тецовете) – в едната посока малко след Shell и в другата преди OMV. На 202 е за скорост и със сигурност работи (там ограничението е 40) !!!

17. На бул.“Мария Луиза“ и бул.“Христо Ботев“ – Централна гара – посока надлез „Надежда“ – според мене са за минаване на червено. Наредени са четири броя под светофара за левия завой. Работят и нощем. Има специално осветление за тях

18. На Витошка, при НДК

19. На светофара на Раковска и Цар Освободител.

20. На кръстовището на Опълченска и Стамболийски. Следи за неправилен ляв за Руски паметник, на стълба до механотехникума.

21. Още четири камери има точно на голямото кръстовище пред Централна гара.

22. На кръстовището на булевард Св. Наум и булевард Джеймс Баучър

23. На бул. България, посока НДК преди кръстовището с Димитър Несторов /на дъгата на завоя, до магазин MaxDrive, срещу Shell/ Камерата е доста недискретно сложена – на 2-я етаж на блока е и гледа право към булеварда!

24. На паметника Левски на островчето като идваш от софийския университет на стълба една четна като лампа но вътре има камера и на се вижда на къде е завъртяна.

25. На Мадрид посока гара Подуене пак на островчето от страната на трамвайните релси пак същия модел.

26. Има камера на бул. Ал. Стамболийски и ул. Опълченска в посока руски паметник. Гледа точно в средата на кръстовището.
Хваща минаване на червен светофар и неправилен ляв завой от Стамболийски към опълченска.

27. На светофара на Пресечката със Ботев на Централна гара забелязах нови днес камери – следят посоката на движение към надлез надежда

Мобилни камери:

1. Бял форд Ескорт със затъмнени странични и задно стъкло от старите (белите без синята лента с знаменцето) много често спира на сфетофара пред КАТ и дебне за нарушители.

2. Бяла Лада, движеща се по бул. България

3. На излизане от София на магистрала Тракия преди сервиз Пежо  срещу резиденция Враня

4. Доста често се забелязва на моста към летището – КОЛАТА Е ЖЪЛТ DAEWOO RACER от тези които са като OPEL KADETT ,все едно такси но няма табелка за такси отгоре отличителното е че е с ЧЕРНИ стъкла и по-стар номер(имам предвид че е чисто бял)и паркира между двете платна

5. На излизане от София на магистрала Тракия преди сервиз Пежо срещу резиденция Враня от 2 дни сутрин кисне бяла лада без надписи.

Предишна статияЕто го разстреляния в Германия български шофьор(СНИМКА)
Следваща статияМощен полицейски отряд блокира село край Силистра