Сподели новината.

Ден преди началото на 25-то поредно издание на “Зимно предизвикателство 2018” интересът за участие е изключително голям.

Събитието е в събота ( 24 февруари) от 8.30 до 14:00 часа на ледената пързалка “Ариана” в София. Организатори са Българска Асоциация Спорт за Всички , като няма такса за каране, а кънките ще бъдат напълно безплатни. Ограничение във възрастта също няма. В чудесния празник демонстрация ще направят специалисти по фигурно пързаляне, които след това ще помагат на желаещите да научат първите стъпки върху леда.

[sociallocker]

Проявата не е със състезателен характер и се провежда с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта и със съдействието на Столична община, като част от Националната програма за физическа активност на българското население. Професионален диджей, много награди и изненади са подготвили организаторите за всички присъстващи. Официалното откриване ще бъде от 12:00 часа на ледената пързалка, а целта на този спортен празник е да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове.

Бъдете част от голямото шоу и елате с цялото семейство да карате кънки на ледената пързалка на езерото “Ариана” в София – събота от 8:30 до 14:00 часа.

ВХОД СВОБОДЕН ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ!

[/sociallocker]