Сподели новината.
Начо Паскал, който стана известен сред широката публика у нас като „българския Енрике Иглесиас“ след култовата си поява във форматите „X-factor“ и „Пееш или лъжеш“, предизвика истински фурор в Испания.

Атанас Паскалев, както е истинското име на музиканта, буквално взриви феновете си при последната си поява на тяхна земя, където за първи път промотира някои от новите си проекти, върху които работи в България.

[sociallocker][/sociallocker]

 Момчето, родом от Пловдив, заминава още като дете с родителите си в далечната ни съседка, но преди години, носталгията и родолюбието го връщат у нас. В момента намира вдъхновение в родината, където твори с талантливите музиканти от „Respect Records“ и „SB Entertainment“. „Искам да се развивам в България. Мястото на младите и амбициозни хора е тук. Камъкът си тежи на мястото и аз вярвам, че когато талантът върви в комбинация с усилен труд, нещата се случват“, категоричен е Начо. Вдъхновен от екзалтираната си испанска публика, решава да заснеме кадри от престоя си и да ги превъплъти във видео към новото си парче.

Предишна статияПозитивно за Бургас! Започва ремонтът на най-големия стадион в града
Следваща статия10 места с вкусни бургери в София