Това ли е чудото? Още днес милиони влизат в Левски

0
456
levski vereya 4 1280x853 1
Сподели новината.

Левски ще направи още днес решителна крачка към спасението си. Очаква се клубът да подпише договор за милиони, пише „Мач Телеграф“.

„Сините“ най-сетне са се договорили с родния букмейкър „Палмс Бет“ да бъде генерален спонсор. Според запознати, клубът ще вземе между 3 и 5 милиона лева от сделката, а солидна сума ще влезе веднага в касата на клуба.

 

Вчера се появи информация, че собственикът на букмейкъра е отказал да купи 30% от акциите на Левски. Сега става ясно, че той все пак ще налее няколко милиона на „Герена“ по друг начин.

Договорът, който ще бъде подписан днес, е с около 10 пъти по-добри условия за Левски от досегашния контракт с компанията. На този етап името на компанията няма да бъде изписвано в предната част на фланелките на играчите, защото до Нова година това място е запазено за „Щрабаг“.

Както е известно, в момента на „сините“ са буквално без отбор за новия сезон. На част от малкото футболисти, които тренират на „Герена“ вече изтекоха договорите с клуба и те са свободни агенти.

--------------------------