Тити Папазов със скандално изказване за Левски

0
243
768x432 1 4
Сподели новината.

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов участва в съвместна пресконференция с представители на ЦСКА преди предстоящото издание на вечното дерби в баскетбола на 21 ноември от 19:00 часа. Тити, който във вторник беше освободен като член на Надзорния съвет на футболния клуб на „сините“, направи някои любопитни разкрития за ситуацията на „Герена“.

 

“Силно се надявам, да не съм аз този член на надзорния съвет, за когото говори Иво Ивков. Двамата сме в добри отношения. Всичко от А до Я е моя режисура за прехвърлянето на акциите. На 10 юни в знак на благодарност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Две години по-късно вече мога да кажа, че Наско има биволско спокойствие. Остави ги да се нас*рат. Всичко е свършило“, заяви Папазов.

„Ако с нещо съм горд за двете години, в които съм бил в управата Левски, е договорът с “Palms Bet”. Господин Борисов не беше запознат с това, но подписахме със 70% по-висок договор. “Palms Bet” е реалният спасител на Левски. От 2014 г. „Синя София“ се опитва да се добере до Левски. Това са ракови образувания. Наско Сираков е онкологът, който успя да отстрани тези ракови заболявания. Този видеозапис, който изтече показва биволското търпение на Сираков. Пред Левски има огромен хоризонт“, допълни 55-годишният баскетболен спец.

„Благодаря на Ники Михайлов, защото игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато грешка на даден човек, води до такова отношение. Ники Михайлов не заслужава една грешка да го изважда от състава, защото през миналия сезон запази един куп сухи мрежи. Изключително предателство е да се напада “Palms Bet”. Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го допусна“, допълни босът на баскетболния клуб на „сините“.

„За футбола съм персона нон грата. Има хора, които обичат баскетбола и обичат Левски. Баскетболен клуб Левски е на 100% подсигурен. Клубът е финансово обезпечен за този календарен сезон. Синонимът на моето име е огромната ми амбиция. Аз имам ангажимент към феновете на Левски, които обичат баскетбола. Следващата ми цел е в рамките на този сезон да обезпечим всички състезатели, които трябва да получат възнагражденията, които са си заслужили през миналата година“, коментира Тити.

„Децата, които спасиха Левски през 2013 г., през тази година бяха на Евробаскет в Грузия. Те го заслужават. Дори да има милиони левове, Левски няма да жертва таланта на децата си за по-добра селекция. Целта ни е Левски да го има и децата да станат по-добри. Ние трябва да оценим шанса, който младите баскетболисти имат. Да създадеш играчи е много по-ценно от това да станеш шампион“, отсече Константин Папазов.

--------------------------