Иво Ивков: Не гледаме в една посока с Наско Сираков

0
251
768x432 10 4
Сподели новината.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков призна за сериозни различия в отношенията между силните хора на “Герена”. Той говори пред фенове на 3-часова среща в неделя на Сдружението “Левски на левскарите”, запис от която беше разпространен в социалните мрежи днес.

 

“Имам принципни различия, не гледаме в една посока със собственика (Наско Сираков), с генералния спонсор и с колегите от Управителния съвет и от Надзорния съвет. Схемата е сбъркана изначално. Нарекох я шизофренна. Считам, че има конфликт на интереси в това да си спонсор, партньор и да искаш да управляваш. Скоро аз няма да виждам смисъл от моето присъствие на “Герена”, ако това продължи така”, заяви изпълнителният директор Ивайло Ивков, цитиран от БТА.

 

Той е категоричен, че Левски е в тежко финансово състояние, а феновете са подведени, че ситуацията се подобрява.

 

“Водят се безсмислени спорове”

 

“Масово хората считат, че в Левски вече всичко е розово, всичко е ОК. Бяха направени такива внушения, но това не е така”, каза Ивков, който обясни, че разходите на клуба са в размер на 1 милион лева на месец.

 

Той допълни, че през годината са погасени над 4 милиона лева стари задължения – основно към бивши играчи, към старши треньора Петър Хубчев и неговия екип и към доставчици, но това е твърде малко в борбата за финансовото стабилизиране на клуба.

 

Ивков каза още, че потенциалният инвеститор “Юнайтед груп” не е загубил интерес към Левски.

--------------------------