Сподели новината.

С 800 хиляди лева разкриваме две нови социални услуги в община Симитли. Новината съобщи народният представител Стефан Апостолов. Още в края на миналата година правителството отпусна средствата за нашата община, с които в селата Полена и Брежани ще бъдат разкрити две нови социални услуги.

 

 

Преди два дни с постановление бяха осигурени още 133 хил.лв., които са част от финансовата издръжка на услугите, предвидени за три месец от датата на стартирането им, след като се ремонтира базата. Благодарение на тези средства ще бъдат осигурени нови 28 работни места за хора от община Симитли.

 

 

„С гордост и увереност мога да кажа, че на територията на Област Благоевград няма друга община, която да има толкова много и толкова добре развити социални услуги! За мен като народен представител е особено важно да мислим не само за децата на община Симитли, които са нашето бъдещето, но и за хората от уязвимите групи, които имат нужда от нашата подкрепа, от това някой да им подаде ръка!“, сподели депутатът Стефан Апостолов.

Предишна статияРусе ще има нов олимпийски басейн
Следваща статияИзбухна нова война в попфолка