Рамзан Кадиров призова мюсюлманите на свещена война срещу Европа

0
118
ramzan
Сподели новината.

Всички мюсюлмани да се вдигнат на оръжие срещу европейските държави, за да ги накарат да искат прошка от Русия. Това е свещена война, която ще приключи едва когато ви унищожим.

Това каза чеченският лидер Рамзан Кадиров във ново видео, което бързо се разпространи в социалните мрежи.

 

„Призовавам всички мюсюлмани, кавказци, чеченци. Какво седите? Създавайте батальони и полкове. Аз ще ви снабдя с дрехи, с оръжия. Трябва да защитите интересите на Пророка и на Корана, на държавата, на суверенитета ни. Какви сте вие, ако днес не се вдигнете срещу тези чакали, сатанисти и фашисти?

Всяка майка, всеки баща е длъжен накара своя син да отстоява интересите на мюсюлманите, на християните, да защитава обичаите, традициите, религиите. Събудете се и бъдете мюсюлмани, бъдете мъже. Ние сме длъжни да превземем европейските държави, докато те не застанат на колене и не помолят Русия за прошка.

Тази война е свещена. Аз мечтая да умра в тази война заедно със синовете си. Но ще умрем, едва след като ви унищожим. Аллах Акбар, Ахмат Сила, победата е с нас. Който не е с нас е срещу нас“, каза Кадиров в своята тирада, като видимо заваляше думите.

--------------------------