Продължават драмите в Левски, летят грозни обиди

0
40
768x432 1 11
Сподели новината.

Драмите в Левски продължават с пълна сила. Както вече стана ясно, на провелата се среща на върха преди дни Константин Папазов подаде оставка като член на Надзорния съвет на „сините“.

Сега пък дойде атака и към тръст „Синя България“. Набралата огромна популярност сред феновете на Левски с достоверна информация фейсбук страница „Синя приказка“ коментира остро изнесеното преди часове от тръста относно дълговете на клуба.

 

„Синя приказка“ дори обижда грозно сдружението, което е един от акционерите в Левски.

 

Публикуваме написаното в „Синя приказка“:

„Тея глупендери от Тръста успяха да разсмеят чак 10-годишния ми племенник. Хем казват, че в клуба се работи лошо и това трябва, онова трябва, хем пък хвалят и подкрепят изпълнителения директор, който по длъжност е главно оперативно лице.

То няма логика никаква, но при тях отдавна е ясно, че логиките им са през интереси и каквато линия им спуснат от гьола. Да не говорим, че целия екип там е поканен и докаран от собственика“.

„Другото, което не става ясно е откъде ги измислиха тея 6 милиона, че били събрали. Много обичат да наричат феновете „шимпанзета“, но като стане въпрос за събраните пари, удобно се присламчват към същите тези фенове.

Чак приходите от фен магазина си приписали. Вие сте втория най-голям акционер в клуба, трябва да говорите какво Вие сте направили, и най-вече, след като говорите за спонсори, да кажете Вие през това време откакто имате акции, колко спонсора сте намерили. Сираков поне сключи няколко договора, макар и не големи, а Вие единственото, което сключихте през тея години са договори за облаги с някои предишни собственици…“.

Източник-БЛИЦ

--------------------------