„Продължаваме промяната“ откри официално кампанията си в Бургас/видео и снимки/

0
31
prodaljavame promqnata asen vasilev konstantin bachiiski 4
Сподели новината.

Водещата политическа формация у нас „Продължаваме промяната“ официално стартира предизборната си кампания и  в Бургас. В областния център дойдоха бившият вицепремиер Асен Василев и водачът на листата за 2 МИР Константин Бачийски, както и повечето от кандидат-депутатите от листата за региона.

Бачийски обяви, че Бургас е мястото, където е започната промяната и съпротивата срещу стария политически ред. Той даде примери с редица важни инициативи, като скандалите около парк Росенец и разкритията около строежа, серията от важни разобличаващи разследвания по отношение на местната власт и изобличаването на съмнителни сделки на територията на общината.

Асен Василев пък обяви, че формацията ще продължи своята политика на икономически стимули, привличане на инвестиции и разумно разходване на бюджета. Той каза още, че много важна част от програмата е и социалната политика, компенсиране на най-засегнатите хора, повишаване на пенсиите и заплатите, според икономическата среда, както и стимули за малкия средния бизнес.

Па-късно бе представен и предизборният клуб в центъра на града. Вижте изказванията на Бачийски и Василев във видеото по-долу.

--------------------------