Попариха левскарите с тази новина за парите на спасението!

0
203
maxresdefault 2
Сподели новината.

Дори и малцината фенове на Левски, които вярват във възможността Джоузеф Диксън да спаси финансово закъсалия клуб, получиха неприятна новина. Профилът „Синя Приказка“ във „Фейсбук“, който в последните месеци спечели доверие с достоверните си информации, разкри важен момент от последните преговори между „сините“ и англичанина.

 

От публикация в социалната мрежа става ясно, че привържениците на Левски ще трябва да треперят още две седмици. Самият Диксън обявил пред ръководството на клуба, че до преди 5-6 юли няма да успее да събере необходимите документи за учредяване на обявената българска компания, която да придобие акциите на „сините“. Както е известно, преди време беше обявено, че 6 юли е денят Х за клуба от „Герена“. Сега обаче става ясно, че и дотогава сделка няма да има.

Вчера Джо Диксън излезе с отворено писмо, в което заяви, че все още не е получил договора за прехвърляне на собствеността. „Синя Приказка“ твърди, че контрактът от страна на Левски е готов. Изпращането му обаче се бави, защото хората в клуба все още проверяват някои неща.

„И още една подробност – както знаете едно от условията на Левски е Диксън да преведе първоначална вноска. Самият Диксън каза, че докато не вземе акциите, няма да превежда пари. От Левски е измислен юридически начин как да се случи всичко в един и същи ден – той да получи акции, и да преведе първоначална вноска. И Диксън е уведомен за това“, допълва профилът във „Фейсбук“.

--------------------------