Кръв в Дупница

0
512
2dbc800aea866d9844fda71a1f8c6cfd
Сподели новината.

Кървави схватки белязаха отминалия уикенд в Дупница. Масов бой между младежи вдигна полицията на крак, съобщава struma.com. В събота сутринта – малко след 6. 00 ч, е постъпил сигнал в полицията от петима младежи на възраст между17 и 21 години, че са били нападнати и бити от група техни познати, които са на възраст между 23 и 28 години.

Нападателите отправили закани за убийство, възпроизвели са изстрели с газов пистолет. Пострадал е 19-годишен от групата на тъжителите. Настанен е в столична болница с фрактура на носа и съмнение за счупена челюст.

В района на сбиването – жк „Бистрица“, е счупен прозорец на търговски обект. При предприетите полицейски действия са установени всички участници в инцидента, 3-ма са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи на ул. „Страхил Войвода“ в Дупница е възникнало сбиване между двама местни жители – единият е на 27 години, другият – на 24. 27-годишният е загубил съзнание, с наранявания по лицето е настанен в дупнишко здравно заведение.

Другият участник в инцидента е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница, образувано е дознание по случая. Уведомен е дежурен прокурор.

--------------------------