Сподели новината.

ПФК Левски подписа договор с нов рекламен партньор – верига игрални зали Luxor. Изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев и изпълнителният директор на компанията Матей Матев си пожелаха взаимно много успехи и ползотворно партньорство.

„Благодарим за подадената ръка в този труден за клуба момент. За Левски всеки рекламен и спонсорски договор в момента е жизненоважен, така че всеки наш партньор е от значение. Надяваме се сътрудничеството ни да продължи дълги години с полза и за двете страни“, коментира пред клубния сайт на „сините“ Павел Колев.

 

„За нас партньорството с Левски е една огромна стъпка напред в развитието ни като бранд. Нашата компания винаги се е стремяла да подпомага българския спорт под една или друга форма. Възможността да рекламираме в най-големия футболен клуб в България за нас може да е само повод за гордост. А за мен лично, като привърженик на Левски, това е една сбъдната детска мечта. С ръководството на ПФК Левски се разбрахме изключително бързо, както и би трябвало да е, когато и двете страни са доволни от едно такова взаимно сътрудничество. Пожелаваме си едно дългогодишно партньорство, изпълнено с много успехи и за двете страни. А на ПФК Левски желаем скорошно завръщане на мястото, което заслужава и му принадлежи, а именно на върха на класирането“, заяви изпълнителният директор на верига игрални зали Luxor Матей Матев.

Предишна статияКървава жп катастрофа край Червен бряг
Следваща статияКошмар! Невиждана блокада на АМ Тракия