Огромна трагедия край Враца! Млад мъж изгуби краката си в катастрофа и почина в болницата

0
66
lineika bgnes
Сподели новината.

Млад мъж е загинал в тежка катастрофа във врачанското село Търнак, съобщиха от полицията във Враца. Пътният инцидент станал тази нощ около 1 часа. Шофьор на „Мерцедес” изгубил контрол над колата на мост на река в селото, като се блъснал в мантинелата с висока скорост.

Зад волана бил 35-годишен от с. Търнак, а колата е собственост на друг мъж от ловешкото село Дъбравата. В катастрофата пострадал и возещият се до водача. Той е на 28 г. и е от Червен бряг. На тежко ранения спътник лекарите ампутирали и двата крака, по-късно бил транспортиран за лечение в университетската болница в Плевен с опасност за живота. Тази сутрин от там съобщиха, че младия мъж е починал.

На задната лява седалка пътувала и 29-годишна жена от Търнак, която е с раздробена фрактура на дясна подбедрица и вътрешни наранявания. Тя е откарана в многопрофилната болница във Враца и състоянието и е критично. Другият пътник, който се возел на задната седалка е прегледан в спешното отделение в Бяла Слатина и с натъртвания по тялото е освободен за домашно лечение.

Шофьорът също е прегледан от медиците, като те констатирали натъртвания по тялото му и го освободили.

Водачът е отказал да даде проба за алкохол, но му е издадено постановление и са му взети кръв и урина за лабораторен анализ./ „24 часа“

--------------------------