Ново жестоко убийство разтърси България

0
125
768x432 9
Сподели новината.

34-годишен мъж е починал след побой, нанесен му след катастрофа в София. Това съобщава  БЛИЦ. 

Инцидентът е станал тази вечер на кръстовището на улиците „Рибен буквар“ и „Хъшове“ в жк. „Разсадника“, до Първа АГ болница.

 

По първоначална информация мъжът е влязъл в конфликт с водач на автомобил, с който са се ударили и се е стигнало до сбиване.

Полицията е задържала заподозрения за побоя – мъж на 29 години. По непотвърдена информация, убитият е таксиметров шофьор.

Позовавайки се на очевидци, „Труд“ съобщава, че автомобил, шофиран от младо момиче, влязъл в еднопосочна улица. Отсреща, в нарушение, обаче се задал таксиметров автомобил и колите не могли да се разминат. Спътникът на шофьорката – млад софиянец, подканил таксиметровия шофьор да даде назад, защото улицата е еднопосочна. Стигнало се до словесна разправия, която прераснала в размяна на удари. В един момент двамата спрели боя.

Таксиметровият шофьор обаче се обадил на колеги и приятели.

Пристигналите като подкрепление отново се нахвърлили на пътника от другата кола, разказаха очевидци. В един момент свидетели се намесили и успели да прекратят кървавия бой. Изненадващо обаче шофьорът на таксито се строполил на земята.

Пристигнали медици и му правили сърдечен масаж. Изясняват се причините за смъртта на таксиметровия водач, като ще се проверява дали е получил инфаркт.

След инцидента близки на починалия обикаляли квартала и искали мъст.

В момента на мястото тече оглед.

--------------------------