Сподели новината.

В Бургас предстои да се проведе грандиозно шествие, което е против новата Конвенция са закрила на детета и промените в Закона влизащи в сила от 1 януари 2020 година. Самите организатори пък изпратиха послание към жителите на града-
„Ние, граждани на Република България и обединени в името на децата си родители, организираме протестно шествие на 07.09.2019 г. от 12:00 часа.

Шествието ще започне от сградата на Община Бургас и ще премине под надслов „Стоп Барневернет“.

Ние, обединените родители, сме против ратифицирането на Трети факултативен протокол към конвенцията на ООН и приемането на промените в Закона за закрила на детето, влизащи в сила от 01.01.2020 г. Считаме, че те са в ущърб на българското семейство и деца, също така биха довели до упадък на обществото ни и разбиването на семейството като институция.

Не желаем чужди политики и се обявяваме против норвежкия социален модел! Организатор за Бургас е групата „Бургас – Не на стратегията за детето“ и призовава всички граждани и родители да дойдат, и да изразят своята подкрепа към тях, и против всички антидетски и антисемейни политики!

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/488846665013824/

Отговорник за протеста в Бургас е Бисер Русимов – 0878 602 982.

Спасението е в обединението!“