понеделник, юли 22, 2024

Нови доказани личности в листата на СЕК

Date:

Сподели новината.

Ончо Бахчеджиян, Стоян Царев и Николай Богов стават част от кандидатите за общински съветници на политическа партия „Средна европейска класа“ (ПП „СЕК“).
Тримата са представители на предприемаческата класа, като в същото време сами са изградили бизнеса си. Те са и работодатели, като осигуряват хляб на десети техни служители. “Това са хора, които имат смелостта и качествата да развиват бизнес в България. Те са доказали с делата си, че могат да градят и да съзидават. Това са едни достойни българи, които могат да бъдат много полезни за общината със своите дела и доказани качества.”- коментира Константин Бачийски.

Вчера изпълнителният съвет на ПП „СЕК“ взе единодушно решение официално да номинира като кандидат за кмет Константин Бачийски. Оттам го определят като „млад, енергичен и икономически активен“.

Като общински съветник, Бачийски успя да намали такса „смет“ за бизнеса с почти 50%, създаде Фонд за стимулиране на целогодишни полети на нискотарифни компании от и за Бургас, с лични средства работи за подобряването на здравеопазването в Бургас, от пет години се противопоставя на опитите за разграбване на стадионите „Лазур“ и „Черноморец“, изправи се срещу неизгодните продажби на общинско имущество, между които и сделката за поликлиниката в „Меден рудник“. Последният ключов успех на Бачийски е предложението му в Равнец да бъде изградена Свободна безмитна зона с карго летище.

В листата на кандидатите влиза още учителят по философия в бургаската Профилирана гимназия с преподаване на английски език „Гео Милев“ Христо Симеонов. Мотивите му да се включи в изборите са свързани с образованието. Според него една успешна формула за бъдещия просперитет на ЕС изглежда така: Образование + регионално развитие + интелигентен растеж = на сигурност и благоденствие в ЕС. Той споделя, че решението му да влезе в политиката е повлияно от учениците му, които са го подтикнали към това предизвикателство.

Преди дни стана ясно, че Бисер Русимов ще участва от гражданска квота в листата на ПП „СЕК“. Той е излъчен от „Организация за закрила на българските граждани“. Русимов сподели, че Организацията има огромен принос, но е с ограничени възможности. Около година е обмислял различни варианти, докато накрая е разбрал, че има само един път – да се кандидатира за общински съветник, за да има по-голяма възможност да допринася за доброто на българското общество.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Трагедия! Тираджия загина на АМ Струма

Тираджия загина в катастрофа на автомагистрала "Струма", преди граничен...

Бурята помете район около Търново

Бурята, ударила Троян този следобед, се насочи на изток. Обилни...

Започна се: Свирепа буря удари Троян

Пороен дъжд се изсипа над Троян. Според първоначалната информация...

Тежка ситуация на Беклемето отчитат премиерът и МВР шефът

Ситуацията с пожара на Беклемето е много сложна, защото...