Нова сериозна заявка на “Продължаваме промяната” от Бургас (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
328
prodaljavame promqnata konstantin bachiiski 21
Сподели новината.

“Продължаваме промяната” направи нова сериозна заявка за бъдещо управление. Водачът на листата от кандидат – депутати от 2 МИР-Бургас Константин Бачийски, бившият председател на Народното събрание Никола Минчев, както и почти всички участници сред първите десет места в  листата на политическата формация се срещнаха с журналисти, като направиха и серия от предизборни срещи.

Бачийски заяви, че точно на един от най-големите национални празници кандидат-депутатите са провели среща с жителите на община Руен. “Ние държим да се срещнем с представители на всяка една социална група, хора с различно етническо самоопределение, както и религиозни предпочитания. Проблемите на хората, техните нужди са наш приоритет. Заради това и точно днес избрахме община Руен. Ние продължаваме да работим по нашата програма, която включва борба с корупцията, икономически реформи, както и реализацията на нови и мащабни икономически проекти. България има нужда от промяна, това се вижда от всички. По време на управлението ни започнахме реформите, но времето не ни достигна. Сега искаме още доверие от хората, за да продължим започнатото и да финализираме нашите идеи.”- каза Бачийски. Той акцентува и върху проблемите в региона, които са свързани с ниско заплащане, липса на инвестиции и отлив на млади хора.”От години работя по мащабен проект на територията на общината. Той би могъл да реши голяма част от проблемите. Имаме планове и за осигуряването на адекватна инвестиционна среда, която да доведе да разкриването на много нови работни места ” – коментира още Константин Бачийски.

Никола Минчев пък коментира различни актуални теми от политическия живот, както и от икономическите реалности у нас. Бяха засегнати и въпроси, свързани с геополитически реалности, на фона на продължаващата война в Украйна и свързаните с нея събития и последствия.

“Ние имаме силен екип, кандидатите ни са отлично подготвени, повечето от тях са доказани професионалисти. Имаме планове, които следваме, имаме идеи, които искаме да реализираме, за да може в България да има просперитет и високи доходи.”- коментира Минчев. Вижте цялото изложение на Бачийски и Минчев във видеото по-долу.