вторник, април 23, 2024

Морска жрица обира клиенти, задигна печеливш лотариен билет

Date:

Сподели новината.

25-годишна проститутка от Варна получи условна присъда с 3-годишен изпитателен срок за това, че обрала двама от клиентите си. На единия му взела парите, а на другия талон с печалба от лотарията на обща стойност 2260 лв.

Жената практикувала най-древната професия чрез интернет. Тя пускала обяви, че предлагала платени услуги като компаньонка. Ползваните от жената телефонни номера били регистрирани чрез предплатени сим-карти на името на непознати лица от други градове на страната.

Клиентите се свързвали с нея по телефона, а “срещите” ставали в апартамент под наем, нает от нея и от мъжа, с когото живеела на семейни начала.

На два пъти през март миналата година при срещи в квартирата с клиенти, нощната пеперуда разбрала, че мъжете са спечелили от хазарт. Тя получила предварително уговорената цена за съответните секс услуги, но се полакомила за повече. Настояла клиентите да си вземат душ и докато те са в банята, измъкнала от дрехите им пари и печелившия талон. И в двата случая мъжете се усетили, че са обрани още при напускането на апартамента, но след като не могли да си върнат парите обратно, подали сигнали в полицията.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...