Младо момче се напи и припадна в дискотека в Правец

0
203
768x432 7 3
Bulgaria, Bansko - 09 Dec, 2017: Crowd enjoying concert dancing and jumping, large group celebrating new year holiday, party background fun concept. Public concert, no ticketing event
Сподели новината.

Около 1.40 часа тази нощ полицейски патрул забелязал пред входа на дискотека в центъра на Правец момче във видимо нетрезво състояние, което повръщало.

 

Униформените се опитали да разберат повече за състоянието на младежа и организирали завеждането до Спешното, което се намирало в непосредствена близост. След като било прегледано, момчето е транспортирано до токсикологията на столична болница, съобщиха от МВР.

 

Младежът имал родителска декларация, разрешаваща посещението му в нощното заведение, но родителите му заявили пред полицията, че тя не е подписана от тях. Момчето е било придружено до Спешна помощ от двама младежи, които са разпитани. Пред тях то е споделило, че е пило алкохол от чашата на непознат в дискотеката, за което съжалява. От проведените първоначални разговори със свидетели не са установени данни за употреба на други вещества, освен алкохол.

 

По информация от бащата на непълнолетния, днес той е изписан от болничното заведение в добро общо състояние.

 

Изясняванет се всички факти и обстоятелства по случая, преглеждат се записи от камерите за видеонаблюдение, установяват се всички лица от обкръжението на младежа, снемат се сведения от тях и родителите му.

 

Ще бъде извършена обстойна проверка на нощното заведение – документация, пропускателен режим по отношение на малолетни и непълнолетни и предлагането им за консумация на алкохол и други вредни за здравето субстанции. Всички събрани материали ще бъдат докладвани по компетентност в Районна прокуратура-Ботевград.

--------------------------