Млада българка в Италия блъсна патрулка, кара в насрещното, реже си вените

0
141
italianska politsia karabineri
Сподели новината.

26-годишната българка Памела шофира 20 км в насрещното движение на магистрала в Северна Италия, блъска се в патрулки и накрая си реже вените, излъчвайки всичко директно в Instagram, в знак на протест срещу поскъпването на живота, съобщи 24plovdiv.bg.

Според в. ”Месаджеро” с протестна бележка, закачена на задната част на колата си „Форд Фиеста”, българката карала по пътя А28 Портогруаро-Конеляно с 30 км в час, поставяйки на риск всички останали автомобилисти, пътуващи близо до град Порденоне.

 

След това се блъснала в двете полицейски коли, опитали се да я спрат. В кулминационния момент когато се опитвали да я арестуват, тя си прерязала вените. Всичко това било предавано директно по Instagram, където тя има 8000 последователи.

С налудничавата си постъпка момичето искало да протестира срещу правителството, което изстисквало работниците. „Не мога да се спра. Убивате ни! Бършете се с живота ни. Стига!”

Според медиите, българката работи в „Амазон” като шофьор и по документи живее в Кодроипо. В действителност обаче нямала жилище.

„Всяка вечер се питам къде ще спя и аз съм сред най-големите късметлии. Ако не беше тази кола, трябваше да плащам по 50 евро на нощ…Чувствам се унизена от правителството ми”, написала на протестния си плакат младата жена.

Според нея тя извършила постъпката си в името на всички – да премине с 30 км в час от Порденоне до Милано, за да отиде при приятел.

„Който иска, да се присъедини”. Българката нямала намерение да притеснява никого, целта ѝ била само да забави трафика, „защото заслужаваме внимание”.

--------------------------