Любовници-рецидивисти направиха на кайма свой съселянин край Монтана

0
286
resize on the fly
Сподели новината.

43-годишен мъж от монтанското село Сливовик беше пребит почти до смърт от свои съселяни. Извършителите са мъж и жена, криминално проявени. Жертвата на побоя и е с опасност за живота. По непотвърдена информация мъжът е удрян с бухалка и метална тръба.

Битият мъж се казва Ангел. Сестра му разказва, че брат й бил обезобразен. Пресрещнат е близо до мястото където живее, като побоят е нанесен само по лицето и  главата и има счупена челюст. Настанен е в болница.

 

Хората в селото разказват, че това не е първият случай и живеят в страх. Агресорите са известни както на полицията, така и на жителите на Сливовик.

Местните споделят, че те са рецидивисти, често влизат в затвора, но за кратко. Всички домови кражби в селото се извършват от тях.

Става въпрос за конкретна фамилия и конкретно семейство. Преди години били изгонени от родното им село. Местните хора споделят, че нямат проблеми  с ромите в селото, проблемът е единствено с тази конкретна фамилия и живеят в страх. Възрастните хора дори плащат на пазачи, за да могат да си вземат пенсиите.

Пострадалият е настанен за лечение в интензивно отделение на мнохгопрофилната болница в Лом с фрактура на дясната фронтална кост, фрактура на лицевите кости, хематом в дясната част на главата и контузно-разкъсни рани в областта на темето, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на Участък Медковец установили извършителите – познати на пострадалия мъж и жена на 42 и 29 от същото село, живеещи на семейни начала. Двамата са задържани с полицейска мярка до 24 часа в районното управление на Лом.