Сподели новината.

„Добре съм, но нека не говорим повече“. С тези тези думи големият Стефан Данаилов потвърди пред „България днес“, че е в болница, но не в реанимацията на ВМА. Само преди ден Ламбо бе върнат в столицата, но не по спешност, а защото се почувствал леко настинал. Данаилов бе в Хисаря, където му правили предписаните рехабилитации заради счупената тазобедрена става, на която се наложи да си направи операция.

Според приближените до Мастера в момента му правели пълни изследвания, за да се уверят, че е добре и тялото му ще понесе евентуални творчески проекти.

„Не ми се иска да подлагаме Стефан Данаилов на излишни рискове и смятам, че е по-добре постановката „Актрисата“, в която играе, да не се поставя през зимата, за да не се натоварва допълнително. Говорил съм с него и това е решението ми засега“, сподели Мариус Донкин, директор на Народния театър, където напоследък Мастера се изявява на голяма сцена.

„Ти си силен, Мастер. Имаш голямата наша любов и ще се оправиш. Вярваме и знаем, че ще е така. Обичаме те, с теб сме“, споделиха във фейсбук от последния клас на проф. Данаилов, който той ръководи заедно с племенницата си Росица Обрешкова и Сава Драгунчев.

Близките на Данаилов не се наеха с коментар относно здравословното му състояние.