неделя, юли 21, 2024

Константин Бачийски: Мафията е готова да събори държавата, заради прекъснати схеми! Ще продължа да защитавам обществения интерес, заплахите няма да ме спрат

Date:

Сподели новината.

Депутатът от „Продължаваме Промяната” Константин Бачийски е бил заплашван от няколко места. Това обяви той пред Нова тв. Заплахите са били отправяни лично.

„Покрай работата ми като общественик в последните 10 години редовно съм получавал заплахи. Сега едната от заплахите беше: „много млади хора получават сърдечен удар“. Другата беше да се замисля колко хора изчезвали, когато са неудобни. Това не е sms, а е казано на четири очи. Заплахи са получили няколко човека. Министър Христанов вече има охрана, проф. Даскалов, който от вчера също е с охрана. Моите заплахи бяха получени от различни места. От хора, които им е предадено да се срещнат с мен. Заплахите, които получих, са от хората, които владеят и са владели 10 години трафика в Капитан Андреево и тези почти 50 милиона на година, т.е. 500 милиона за 10 години, в чиито джобове са влизали тези пари. Сега това кранче е запушено и всички тези пари влизат в държавния бюджет.

Заплахата ми я каза човек, който ме познава и беше много притеснен от това как млади хора получавали инфаркт и как изчезвали. На него му е казано от друг негов познат, който е познава и е говорил с тези хора от кръга, който държи Капитан Андреево.

На базата на това да се замисля колко хора изчезват, аз мислих, мислих и реших да продължа по същия начин. Няма да се откажа, ще продължа да защитавам обществения интерес и случая в Капитан Андреево. Това е една от схемите, заради които мафията е готова да събори държавата. Затварянето на тези кранчета и на всички схеми са сред основните причини за разклащането на сегашното управление. Те не са само по границата.

Това няма как да е измислица. Гарантирам, че всичко дума по дума е вярно.

Последните 2 седмици ги прекарах на Капитан Андреево. Освен министър Христанов и проф. Даскалов, аз съм третият човек, който основно се занимава с Капитан Андреево. Отидох за 2 часа, да видя какво се случва и останах 2 седмици. Опитвахме се да възстановим държавата на място. 10 години там границата е била частна”, заяви Бачийски.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Тежка ситуация на Беклемето отчитат премиерът и МВР шефът

Ситуацията с пожара на Беклемето е много сложна, защото...

Братя Дадурян измиха очите на Апостола

Заглавието е метафорично, но то си има предистория. Едно...

Огнен ужас край бензиностанция в Харманли, опасност от взрив

Голям пожар на метри от бензиностанция в Харманли. На...