Сподели новината.

Татуировка от ръката си с ренде изстъргва младеж и хваща инфекция. Откаченият Мартиас Костас от Аржентина решава да се отърве от нежелано изображение на кожата си с помощта на подръчни средства, пише испанският всекидневник „Ел мундо“.

19-годишният момък татуира над дясната си китка неопределена геометрична фигура. За зла беда седмица по-късно той кандидатства за работа на летището в Буенос Айрес. Въпреки че няма разписан правилник, неписано изискване гласи, че служителите по сигурността на аерогарата не могат да имат рисунки по кожата. Матиас не се предава и прави всичко възможно да се отърве от „обременяващия“ татус. Тъй като няма пари за козметична процедура с лазер, той взима рендето за кашкавал и си остъргва ръката. Резултатът е по-лош от очакваното и на нараненото място се появява гной.

„Седмица по-късно вече имах висока температура и ръката ми се поду като топуз. Имах гнойна рана и не можех да я движа“ – казва глупакът.

Матиас е спасен единствено благодарение на инжекциите против тетанус и навременната медицинска грижа. Той така и не се сдобива с желаната работа на летището.

1 1 3 1 4