Хиляди подкрепиха правителството и европейска България!

0
127
protest 2
Сподели новината.

Няколко хиляди души са излезли пред храм паметник „Александър Невски“ в София в подкрепа на правителството и за европейска България.

Те са отделени с прегради и полицейски бусове от протестиращите от „Възраждане“, които преди малко приключиха демонстрацията пред НС.

Протест в защита на правителството се провежда за поредна вечер в момента. Много хора са се събрали, за да дадат кураж на кабинета преди вота на недоверие утре вечер.

„Този ден трябва да предопредели продължението на промяната, защото България има нужда от тази промяна. Преди шест месеца България започна с едни мъчителни стъпки да разчиства блатото в администрацията. Аз лично съм съветник на Кирил Петков и мога да кажа, че наистина администрацията е окупирана от статуквото. Окупирана е по един тежък начин и не е достатъчно да имаме министри, не е достатъчно да имаме хора в Народното събрание. Това е като генерал без армия. Всички вие сте призовани, мога да кажа, уважаеми приятели, потърсете, трябва да запълним местата в админстрацията и тази регистрация трябва да се промени“, заяви съветникът по туризъм на Кирил Петков.

--------------------------