Голям педофилски скандал в Гърция

0
97
768x432 11 2
Сподели новината.

36-годишен мъж стана поредният заподозрян във връзка с насилствената проституция и изнасилването на 12-годишно момиче от Атина, съобщи „Та Неа“.

Неназованият заподозрян, който работи като администратор в държавна болница, беше задържан в сряда, след като миналата седмица призна, че е бил сред стотиците мъже, които са отговорили на обява в приложение за запознанства за секс с момичето. То е било принуждавано да проституира от своята майка.

Миналата седмица той е дал показания пред властите. От тях станало ясно, че задържаният е решил да не продължава със секс чата, след като е видял снимка на момичето и е разбрал, че то не е на 17 години, както се твърдяло в обявата.

След показанията му той е бил поставен под домашен арест след разногласия между разследващия съдия и прокурора относно начина, по който трябва да се процедира с него, докато в сряда не е било решено да бъде отведен в полицейския арест.

Освен това 36-годишният мъж е отстранен от работа в болницата, в която работи.

Няколко заподозрени вече са арестувани, а други са се появили по собствено желание във връзка със случая, за който се смята, че включва повече от 300 мъже, които са правили секс с 12-годишното момиче или са водили секс чат с него.

--------------------------