Големи изненади в Левски, ето какво се случва на „Герена“

0
177
129773
Сподели новината.

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г. по време на Общото събрание на клуба, което ще се проведе във вторник (15 ноември). Тогава изпълнителният директор Ивайло Ивков ще прочете финансовия отчет, а резултатите сочат голям паричен скок на клуба спрямо предходната година.

Подобрените финансови резултати карат хората на „Герена“ да работят в малко по-спокойна обстановка. Очакванията са през следващата седмица Левски да обяви приходи в размер на 15 милиона лева. Затова е и започнало изплащането на натрупани задължения, както вече беше сторено с такива към част от напусналите играчи и бившия треньор Петър Хубчев. Сред погасените дългове е този към бившия изпълнителен директор Павел Колев, който заемаше поста от началото на 2019 до средата на 2021 година.

 

Във вторник вечерта мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков е провел среща с представители на сдружението „Левски на левскарите“. Присъствали са още собственикът на генералния спонсор на клуба Мило Борисов, други хора от неговата компания и представители на клуба. Срещата е продължила повече от два часа. Всички членове на сдружението ще може да получат по-детайлна информация за резултатите от разговорите на предстоящото събитие на „Левски на левскарите“, което ще се проведе в неделя (13 ноември).

--------------------------