Деяние на полицай от СДВР прави фурор във Фейсбук

0
715
policai pomaga na taksidjiya 520x330
Сподели новината.

Столичен полицай е спрял за кратко движението за да помогне на таксиджия в беда

Публикувани във Фейсбук снимки, на които се вижда как столичен полицай помага на водач на такси да смени гумата на автомобила си, набързо обиколиха мрежата. Служителят на реда е спрял за кратко движението за да може таксиджията да отбие където му е оказал помощта. Случката се е развила на „Цариградско шосе”.

Човекът, който е качил снимките е написал: „Има и такива …, които помагат!”, а самата публикация е била харесана от повече от 1 500 души за по-малко от 24 часа.

Таксиметровият шофьор на когото е била оказано съдействие за смяна на дясната задна гума на автомобила е коментирал по следният начин: „Много благодаря на полицая, който спря движението да мога да отбия за да сменя гумата!“  Коментирали публикацията хора считат, че полицая заслужава някаква награда за деянието си.

В началото на месеца друг служител на реда стана хит в социалните мрежи след помогна на две закъсали на пътя момичета. След като пукат гума на пътя дамите сами се опитали да се оправят с повредата, но така и не успявали. А дълго време никой от преминаващите автомобили дори не е спрял за да види за какво става въпрос. Освен това закъснявали за работа. Тогава се появява Ивайло Рангелов – квартален полицай от Бобов дол, което е помогнал на жените да се оправят с проблема.

--------------------------