Сподели новината.

Потърсих ви заради лъжите, че не сме потърсили спешна помощ. Потърсихме, но цяла нощ госпожата, защото за мен тя не е лекарка, опитваше да свали температурата на

[sociallocker]

детето със спирт, при положение, че вкъщи му бях дала нурофен. Доведох го с температура 39,5, а тя го заливаше със спирт и ни караше да го разхождаме по боди с къс ръкав.

Това разказа пред Би Ти Ви майката на момченцето на 1 г., което почина в Плевен и се оказа, че не е било болно от грип. Тя посочи още, че е очаквала детето да бъде прието в болница и да бъде изпратено за изследване, но нищо подобно не се случило. Накрая лекарката му сложила свещичка ефералган , била му орбазон, то свалило температурата и било изпратено у дома.

Детето обаче пак вдигнало температура и родителите отишли в частна клиника, разказа и бащата. Там лекарят казал, че такъв е вирусът и детето до 3 дни ще се оправи. Предписаха ми още лекарства. Детето тогава било с 39,8, но пак не му били пуснати изследвания.

Малкият Преслав никога преди не е боледувал. При раждането му били правени всякакви изследвания. В спешния кабинет през нощта регистратурата била тъмна и жената спяла, каза бабата на бебето. Семейството било принудено да чака от 2,30 до 5 без 20, защото докторката не благоволила да излезе да го види до тогава.  Семейството е категорично, че ще си търси правата, защото става дума за безотговорност.

По случая има подценяване, министерството ще направи допълнителна проверка, ангажира се зам.-министърът Бойко Пенков.

[/sociallocker]

 

Предишна статияХапвайте йогурт за здраво сърце и добър метаболизъм
Следваща статияМайко мила! Спипаха над 1,5 тона хероин, скрит в камион