Бачийски: Гласувах срещу корупцията и безобразията в Бургас, срещу които от години се боря!

0
90
konstantin bachiiski
Сподели новината.

Кандидатът за кмет на Бургас – Константин Бачийски – даде своя глас на местните избори. Ето какво сподели той след това:

“Гласувах срещу корупцията в Бургас.

Гласувах за съживяването на Бургас. Моят глас е за икономическото развитие на нашия град. Гласувах за свързването на Бургас със света, за работещо пристанище и летище. Гласувах за модерна свободна икономическа зона с летище за карго товари в Равнец.

Гласувах за цялостната концепция за свързаност на Бургас и стратегическото й развитие с Плана Бачийски, което ще донесе на жителите на нашата община високи доходи, хиляди работни места и перспектива и ще върне живота и енергията, заедно с младите хора.

Гласувам срещу корупция и срещу безобразията в община Бургас, срещу които от години се боря. Моят глас е за един Бургас, в който условията за бизнес са еднакви за всички инициативни хора, а не за приближените до управлението.

Призовавам бургазлии да се възползват от малкото си останали привилегии без страх и да гласуват, за да защитят своето право за по-добър живот в родния си град.