четвъртък, април 25, 2024

$1400 за нощувка или кои са 10-те най-добри хотела в света

Date:

Сподели новината.

Луксът си има цена, но когато отсядате в някои от най-добрите хотели в света, си струва.

Луксът си има цена, но когато отсядате в някои от най-добрите хотели в света, си струва. Изданието Business Insider състави списък на най-добрите места за отсядане в световен мащаб, като събра пет класации от елитните сайтове за пътувания Travel + Leisure, Conde Nast Traveler, TripAdvisor, Fodor и Jetsetter. Вижте 10 от тях:

 

 10 . The Langham в Чикаго, щата Илинойс, САЩ

Хотелът представлява елегантен небостъргач, намиращ се до река Чикаго и е в непосредствена близост до много от забележителностите в града: Millennium Park, Grant Park, Magnificent Mile и Navy Pier. Langham разполага с басейн, спа, фитнес център, частен клуб и обслужване от иконом.

  • Цените на стаите започват от около 550 долара на вечер.

 

   9 . The Lodge at Sea Island Golf Club на остров Сейнт Саймън, щата Джорджия, САЩ

Описан като рай за голфърите, The Lodge at Sea Island Golf Club изглежда като английско провинциално имение. Хотелът разполага с 40 стаи и се намира на остров Сейнт Саймън, което го прави относително уединен.

  • Цените на стаите започват от 500 долара на вечер.

   8 . Ocean House в Watch Hill, щата Род Айлънд, САЩ

Ocean House е класическият морски курорт в New England. Хотелът разполага с 49 стаи за гости и 18 апартамента и предлага уникални дейности като крокет, скуош и готварски уроци.

  • Цените на стаите започват от 893 долара на вечер.

 

   7 . Primland Resort в Meadows of Dan, щата Вирджиния, САЩ

Това е идеален хотел за цялото семейство, който предлага впечатляващо голф игрище, трапезария от висок клас и спа. В близост до планините курортът е перфектен за колоездене, каране на каяк, гледане на звездите, риболов, туризъм и други дейности на открито.

  • Цените на стаите започват от около 575 долара на вечер.

 

   6 . The Oberoi Udaivilas в град Удайпур, щата Раджастан, Индия

Хотелът граничи с езеро Пичола и се разпростира на повече от 50 акра площ. Oberoi Udaivilas е построен така, че да отразява оформлението на Удайпур – външни коридори се свързват с различни куполи на хотела и служат като идеални пътеки за наслаждаване на великолепната гледка. Гостите на хотела пристигат с частни лодки и се настаняват в частните си апартаменти, много от които разполагат с частни басейни и тераси.

  • Цените на стаите започват от около 362 долара на вечер.

 

   5 . Four Seasons Hotel Gresham Palace в Будапеща, Унгария

The Four Seasons Gresham Palace се намира на площад Szechenyi в края на известния Chain Bridge и предлага спиращи дъха панорамни гледки на река Дунав и някои от най-внушителните забележителности на града. Хотелът обединява историческа елегантност и ултрамодерен комфорт като басейн, фитнес център и спа.

  • Цените на стаите започват от около 457 долара на вечер.

 

   4 . Castello di Casole, в Сиена, Италия

Искате да се почувствате като кралска особа? Опитайте Castello di Casole – реставриран италиански замък, сгушен сред живописните зелени хълмове на Тоскана. Дворецът датира от 10 век, за което напомнят изложените каменна зидария и мозайки в стаите. Хотелът разполага със спа, басейн, фитнес център и многобройни опции за изискана кухня.

  • Цените на стаите започват от около 1 115 долара на вечер.

 

   3 . Nayara Hotel, Spa & Gardens в Национален парк Arenal Volcano, Коста Рика

Местоположението на хотела е величествено – на върха на скала, заобиколен от гъсти гори и тропически градини, които гледат към вулкана Аренал. Големи прозорци откриват прекрасни гледки на самостоятелните тераси в стаите и градини, които предлагат джакузи.

  • Цените на стаите започват от около 285 долара на вечер.

 

   2 . Singita Sabi Sand в Национален парк Крюгер, Южна Корея

Разположен върху над 45 000 акра, Singita Sabi Sand е семеен бизнес от 1926 г. Първият от трите хотели на имота Singita Ebony Lodge е открит през 1994 г., след което биват отворени и Singita Boulders Lodge и Singita Castleton have opened. Намирайки се в непосредствена близост до Националния парк Крюгер, Sabi Sand предлага луксозно настаняване в сърцето на африканските храсти. Ebony Lodge е разположен на брега на река Сабие.

  • Цените на стаите в Ebony Lodge започват от около 1,250 долара за възрастен на вечер.

   1 .Triple Creek Ranch в Дарби, щата Монтана, САЩ

Описан като „скриващето на Монтана”, Triple Creek Ranch се намира на около 120 км южно от Мисула в планините на Западна Монтана. Луксозният all-inclusive хотел има хижи с от една до три спални или пълни домове. Triple Creek Ranch предлага изобилие от дейности, за да занимава гостите, като конна езда, екскурзии, снегоходки, тенис и плуване. Хотелът е известен и с отличното си обслужване.

  • Цените на стаите започват от около 1 400 долара на вечер
предишна статия
Следваща статия

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Kypиoз: Hopвeжĸи гpaд пoиcĸa oт EK paзpeшeниe зa 26-чacoв дeн

Гpaдчe в нaй-ceвepния peгиoн нa Hopвeгия пoиcĸa oт Eвpoпeйcĸaтa...

Плевенчанин стана 135-ят тото милионер в историята

В близо 67-годишната си история Българският спортен тотализатор не...

Ново 20! Може да забранят прибиращите се дръжки във вратите на колите

Дръжките на вратите на Tesla са имитирани от още...

Това ли е новият Джеймс Бонд?

"Арън Тейлър-Джонсън ли е следващият Джеймс Бонд?", е въпросът,...