вторник, април 23, 2024

1000 лева стартова заплата в японския завод в Димитровград

Date:

Сподели новината.

В японския завод Язаки в Димитровград стартира  увеличение на основната стартова заплата за производствените оператори. Освен стартовата заплата за оператори, която стана  700 лв., Язаки Димитровград прави годишното си преразглеждане и на останалите нива на трудово възнаграждение, обявиха от компанията. Условията на дружеството са отново ясни и прозрачни.

Увеличението на стартовата заплата е над 20% спрямо досегашната, уточниха от фирмата. Добавяйки допълнителен бонус от 280 лв. и месечните ваучери за храна в размер на 60 лв., месечният доход на един нов оператор в производството надхвърля 1000 лв., поясниха от дружеството.

На служителите се осигуряват  безплатен транспорт, столово хранене, 24-часово медицинско обслужване, съвременни условия на труд, отлична работна среда и професионално въвеждащо обучение и развитие.

Доверявайки се на лоялността на своите служители, Yazaki отново стартира програмата „Доведи приятел”, която дава възможност за допълнителен доход. Всеки служител, който  препоръча свои близки или познати, има шанс да получи допълнително сумата от 230 лв.

Глобален производител и гигант в автомобилната индустрия, следващ японските традиции и ценности, Yazaki е надежден партньор и работодател, поел сериозен ангажимент към своите служители. Компанията гарантира постоянна заетост и перспективи в дългосрочен план. Сключва постоянни трудови договори с наетите служители и предоставя реални възможности за професионално и кариерно развитие. Предпоставка за това е планираното увеличение на капацитета на производство и през текущата 2019 година.

Yazaki Димитровград работи от месец август 2017 година и към момента над 2000 души са част от амбициозния екип, реализиращ поредния проект на японския гигант в автомобилната индустрия.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Германо-швейцарска компания налива още милиони в Добрич

C пълeн ĸaпaцитeт paбoти paзшиpeниeтo нa зaвoдa зa гъвĸaви...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....

Опустошението на Видин

Поначало когато Ви разказваме за интригуващото минало на българската...

Изграждат голяма фабрика край Нова Загора

Нова фабрика за производство и бутилиране на обогатена с...