петък, април 19, 2024

Фалира Меката на фолка!

Date:

Сподели новината.

Чалга певиците са в траур. Причината е, че емблематичната дискотека „Син Сити” спира да работи. Мястото, от което тръгнаха най-големите имена на попфолка, затваря врати от Нова година и вече няма да е нощно заведение.

Петзвезден хотел ще изникне на мястото на греха в София. С края на заведението си отива и една епоха, убедени са чалгарите. „Легендарни участия съм имала там. Както и всичките ми колежки”, призна фолкпевицата Десислава.

Мястото крие едни от най-големите тайни на фолка. Според легендите там се е зародила любовта на Емилия и Коко Динев. Оттам започнала аферата на бившия шеф на клуба Петко Димитров и Преслава. Там са били и най-големите купони, които са си спретвали националите ни по футбол. Сепаретата на клуба са разбили поне десетина светски двойки, твърдят клюките.

Бивши служители на клуба припомнят, че мястото е било арена и на някои много кървави събития. „За мястото години наред се говореше, че е прокълнато. Имаше период, в който всички подземни босове идваха и деляха територии там”, спомнят си присъствали на екшъните.

През 2006 година охранители на Христофор Аманатидис-Таки, свързван с бившата ВИС и близък приятел на убития бос на „ВАИ холдинг” Георги Илиев, и гардове, близки до бившата СИК, се сбиха в дискотеката. Именно тук е започнал и конфликтът между ММА боецът Благой Иванов-Багата и виновника за жестокия побой върху него Дъмпела.

Преди няколко години при нелеп инцидент загина създателят на клуба Константин Александров. Той е бил на почивка със семейството си в турския курорт Анталия. Докато показвал на децата си забележителност край брега, се покатерил на остра сала, от която обаче се подхлъзнал и паднал. При падането си счупил черепа и гръбнака. В кома Александров бил откаран в болница в Анталия, където след два дни умира.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

ВАС прекрати делото, заведено от Мая Манолова срещу демонтажа на паметника на Съветската армия

Върховният административен съд обезсили разпореждане на Административен съд София-град,...

Вандали изпотрошиха над 60 спирки в София, а щетите са за над 60 хил. лв.

Все повече спирки в София стават обект на вандалски...

Кола се заби в стълб на метри от автобусна спирка в София (СНИМКИ)

Кола се заби в стълб близо до автобусна спирка...