четвъртък, март 28, 2024

Три чалгаджийки натрупаха над милион за година

Date:

Сподели новината.

Над 1 милион лева е заработила всяка една от трите „златни кокошки” в „Пайнер” – Галена, Преслава и Джена, за миналата година. Това показа справката от списъка с точния брой участия на изпълнителите в музикалния гигант от Димитровград, в която разполага единствено „ШОУ”.

2015 г. се оказа финансово стабилна за доста от чалга знаменитостите. Наш репортер се добра до списък с участия на звездите през цялата година и изчисли кой колко е лапнал и с колко е забогатял.

Сред жените най-оборотна се оказа Джена със 180 участия и цели 28 повече от предходната година. Като се има предвид, че за един час пеене на нощ брюнетката от Разград взима 6000 лв., изчисленията сочат, че е изкарала 1,080 000 млн. лв.

Втора с най-много брой участия – 178

е Галена. Скандалната дива от няколко години умишлено ограничава изявите си, за да има достатъчно време за сина си. През 2015 г. тя е поела само с едно повече участия от 2014 г. и също е прехвъплила 1 милион.

Покрай участието си във „ВИП брадър” Преслава също успя хем да си вдигне тарифата на 7 бона, хем да бележи прираст в гостуванията си из кръчмите. За изминалата 2015 г. Преса е гушнала 1 204 000 лв. само от пеене на обществени места.

Не само трите прими, но и мъжете в „Пайнер” удари Фики. Синът на Тони Сторари е имал цели 208 участия, с 64 повече в сравнение с предишната година. Фики пее срещу 4 бона, което прави 832 000 лв. С 4 по-малко изяви е неговият опонент за наградата „Певец на годината” –

Галин е заработил 816 000 лв.

Двамата идоли изместиха своите колежки от челните позиции и показаха, че мъжете също имат място в този бранш и могат да го правят дори по-добре.

По-нататък по печалба следва Анелия, при която обаче има спад в търсенето.

В сравнение с 2014 г. тя е била ангажирана с 9 по-малко изяви, макар непрекъснато да мрънка за още и още. Справката сочи, че е грабнала 795 000 лв. Анелия обаче очаква повече ангажименти през тази година, за да може да завърши палата си в столичния квартал „Драгалевци”, който строи от две години. След Анелия е нейната баджаначка Емилия. Настоящата жена на Коко Динев е изкарала 576 бона.

Преминаването в „Пайнер” се оказа печелившо за ДесиСлава, която бележи 31 участия повече, отколкото когато се продуцираше сама.

Гълъбовката е пяла за малко над 500 хилядарки

Коментарите за Теди Александрова са противоположни, а срещу нея се обединяват дори колежки. Въпреки това обаче бележи ръст в броя на изявите си и за 2015 г., от които е прибрала 280 бона.

Някогашната топзвезда Ивана вече е далеч по-надолу в класацията за предпочитани изпълнители. Все още обаче е търсена, предимно за градски празници, панаири и частни партита. Ванчето е прибавила към спестяванията си още 240 бона за живото си пеене, което й е запазена марка.

Голям крах претърпя Малина през последната година. Кръшната певица има едва 36 участия или с 21 по-малко от 2014 г. Затова все по-рядко прави музикални проекти, тъй като при нея няма никаква възвръщаемост. Получила е 108 хил. лв.

Глория също потъва надолу

с едва 28 покани за музикални изяви. Това обаче прави 140 бона, което си е добре за Примата. Тя отделно припечелва добре от наем на музикалното студио в дома си, което преотстъпва на свои колежки срещу заплащане.

Подобен е случаят и с Райна. Пилето на фолка от година на година става все по-зле и е сред най-ниско доходните пайнерки.

Красимир КРАСИМИРОВ

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...