петък, март 29, 2024

Пророк Исая и Ванга: Войната в Сирия ще изгори света!

Date:

Сподели новината.

Колкото и невероятно да звучи, но българската пророчица Ванга е предсказала войната в Сирия още в края на ХХ век.

Тогава никой дори не е предполагал, че след години ще има кръвопролития в Сирия, арабска пролет и прочие екстремни ситуации с хиляди жертви.

Това пише руското издание Руский диалог. Според медията Ванга е посочила много ясно, че войната в Сирия ще е своеобразен знак, откъдето ще се отприщат събития, мрачни за цялата планета. Ще последва не само световна криза, но дори катастрофа в планетарен мащаб. Според Ванга падането на Сирия ще предшества идването на месия и нов световен ред, древен и мъдър като самата Земя или Вселената. Но преди това ще се преживеят големи неприятности. И въпреки, че Сирия ще падне в краката на победителя, то победител всъщност ще се окаже съвсем друг, а не този.

“Руский диалог” припомня, че Ванга е говорила също как Европа ще се опита по всякакъв начин да се възроди, но това няма да й се отдаде. Ванга предсказала също, че след Обама в Америка ще бъде избран президент с брада и чак тогава в САЩ ще разберат, че любовта е по-силна от страха. Може ясновидката да е имала предвид големият привърженик на оръжията, девойките и покера Ден Билзерян, който е сред кандидатите за президент на следващите избори, предполага изданието. За съжаление Ванга предсказва и вероятността от Трета световна война, произтичаща от кървавите събития в Сирия.

Пророк Исая

Още преди месец италианското издание “Lettera 43” писа, че Ватиканът предупреждава за Трета световна война, която ще тръгне именно от Сирия. Изданието предвижда още, че във военния конфликт ще бъде използвано ядрено и химическо оръжие.

Ето, Дамаск се изключва от градовете и ще бъде превърнат в развалина, – писал Великият пророк Исая в Стария завет. – И ще останат в развалините две-три маслинени дървета на самия връх…

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Индия се готви да стане водещ износител на пшеница

Индия предприема мерки през следващите седмици, за да се...

Доларът вече се клати зловещо

Keнeт Poгoф e пpoфecop пo иĸoнoмиĸa в yнивepcитeтa Xapвapд....

Откриха перфектното място за живот в Космоса

Напоследък човечеството все повече се вълнува от това къде...

Двигателите, които “ядат” най-много масло

Сред голямото разнообразие от съвременни силови агрегати има немалко...