петък, април 26, 2024

Община Стара Загора си присвои морето

Date:

Сподели новината.

Община Стара Загора вече е с излаз на Черно море. Поне така смятат самозабравилите се общинари. Заралии са си окупирали част от плажнатаивица.

Община Стара Загора вече е с излаз на Черно море. Поне така смятат самозабравилите се общинари. Заралии са си окупирали част от плажнатаивица. Заграбването е на плаж „Аполония“ в местността „Буджака“ край Созопол.

Почивната станция на общината, която се намира именно на това място е решила съвсем да погази закона като е поставила няколкотабели, че територията е на почиващите заралии и никой друг простосмъртен българин не може да припари до плажната им територия.

Според сайта на община Стара Загора, администрацията осигурява почивка на деца през цялото лято, тоест това е ученически лагер. Видно обаче от кадрите „учениците“, който летуват необезпокоявани са в диапазона 30-60 години, а хлапета в близкия радиус не се виждат..

И докато голяма част от ивицата е препълнена с чадъри и хората се чудят къде да поставят хавлиите си, на заграбеният пясък от общинаСтара Загора „богопомазаните“ се ширят необезпокоявано. След като в началото на сезона почивната им станция беше заключена с тежкикантинари и недостъпна, въпреки, че това е един от подстъпите за плажа, сега старозагорци решиха да си завладеят и част от пясъка.

Така на практика досущ като древните завоеватели, но без кръвопролитни битки, община Стара Загора вече е с излаз на Черно море.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Касапница на пътя край Русе

Бременна жена е в тежко състояние след катастрофа в...

Пролетна градушка в Чирпан и Първомай

Мощна градушка удари в региона на Чирпан, Първомай и...

В последния момент решиха: Всеки с телефон в ЕС трябва да знае това

Πo вpeмe нa пocлeднaтa cecия нa нacтoящия Eвpoпeйcĸи пapлaмeнт...

Полицейска рокада в Габрово

Със заповед на служебния вътрешен министър Калин Стоянов, временно преназначен на...