неделя, май 5, 2024

Нова война СИК – ВИС заради Митьо Очите?

Date:

Сподели новината.

Несебърският наркобос Митьо Очите е с опасност за живота, след като снощи нахлу с 40 души охрана в заведение в „Слънчев бряг“, а около десетина души го чакаха вътре и стреляха.

Собственик на заведението е мъж, известен като Божо. „Този Божо е собственик и на дискотека в „Слънчев бряг“, има заведение и в Банско. Той е интересен с това, че е от средния ешелон на СИК.

Божо е приближен и гравитираше около бай Миле,

когото убиха на стадион „Славия”. Бай Миле се водеше за човека, който разчистваше сметките на СИК, мокрите поръчки, и работеше със сърбите”, разказа в предаването „Здравей, България” по Нова ТВ журналистът Васил Иванов.

По негова информация е имало опити представители на Митьо Очите да се видят със зетя на въпросния Божо, който е управител на заведението.

„Искали са да се плаща тази такса „спокойствие”, или, по мои предположения, да се пласира дрога в заведенията на този Божо. А той не е случаен човек около СИК”, коментира журналистът. „Според мен става въпрос за наркотици – кой ще продава в заведенията”.

„За да тръгне с 40 човека с бронежилетки, Митьо Очите очевидно знае с кого си има работа.

Факт е, че Божо е събрал 10 човека и са ги чакали въоръжени”, коментира журналистът. „Доколкото знам, не е искал да се продават наркотици или да плаща тази такса „спокойствие”.

След като е имало 40 въоръжени мъже по улиците на „Слънчев бряг“, защо сигнал в полицията е подаден, едва когато е избухнала престрелката? „Излиза, че това е нещо обичайно. Щом дрескодът в „Слънчев бряг“ е бронежилетка и брадва, значи това не се случва за пръв път”, коментира журналистът Стефан Ташев от frognews.bg.

„Категорично смятам, че

това е поредната война за разпределение на бизнеса с наркотици,

който е изключително доходен и който се премества през лятото от София на морето. Някой иска да завладее някакви територии”, заяви Ташев.

„Според мен Божо иска да продава той наркотици, а не да му натрапят някой друг. Печалбите са огромни”, коментира Стефан Ташев.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...