сряда, май 1, 2024

Знакова фигура става шеф в Нефтохимик

Date:

Сподели новината.

Ръководството на Нефтохимик е на финалната права в преговорите с Благомир Митрев, който трябва да заеме поста спортно-технически директор на “Лазур”, съобщава kotasport.com.

След освобождаването на Пламен Михов от тази позиция, тя остана вакантна и незаета до ден днешен. Сега обаче това е на път да се промени.

В момента Благомир Митрев е старши треньор на Локомотив (Бургас). Той и Костадин Джамбазов се опитват да възродят историята и славата на “железничарите”. Под ръководството на Митрев, “черно-белите” се намират на второ място в “А” Областна футболна група, без допусната загуба и с едва 2 равенства. Целта им пък е класиране във “В” група.

Благомир Митрев е част от “златното” поколение на Нефтохимик. Със зелената фланелка той става вицешампион през 1997 г., достига финал за Купата на България през през 2000 г. и на два пъти печели Купата на ПФЛ – през 1996 и 1997 г.

За купата на УЕФА е изиграл 6 мача за “шейховете”. След приключване на състезателната си кариера е бил помощник треньор и старши треньор на “зелените”, както и изпълнителен директор.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Съдът спря вписването на новия шеф на БФС в Търговския регистър

Софийският градски съд (СГС) спря вписването в Търговския регистър...

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски

Станимир Стоилов вече не е на "Герена", но благодарение...

НАП запорира сметката на “Локомотив” (Пловдив)

Националната агенция за приходите (НАП) е наложила запор на банковата сметка...

Играч от Русе разсипа съдията срещу Левски

Опитният нападател на Дунав Мирослав Будинов беше много ядосан...